ΠΑΝΘΗΡ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ

Είστε εδώ Αρχική  > Κατασκευή, Οικοδομή, Ανακαίνιση  > Έπιπλα Διάφορα >  ΠΑΝΘΗΡ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του κλασσικού, νεοκλασικού, μοντέρνου και παραδοσιακού επίπλου, τόσο στην παραγωγή όσο και στη διάθεση επίπλων, ξύλινων και μεταλλικών, με έδρα το Αρκαλοχώρι, μόλις 30 χιλιόμετρα από την πόλη του Ηρακλείου.

Το μεράκι, η πείρα και η αγάπη μας για το έπιπλο, εξηγούν την μέχρι τώρα ανοδική πορεία μας και σηματοδοτούν ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη και βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. Με μεγάλη χαρά θα σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας για να απολαύσετε τις μοναδικές παραδοσιακές, κλασσικές και μοντέρνες δημιουργίες μας.

Οι ρίζες της εταιρίας μας φτάνουν περίπου στο 1970, όπου ο ιδρυτής της Ιωάννης Αποστολάκης ξεκινά να κατασκευάζει μεταλλικά κρεβάτια τα οποία διαθέτει σε όλη την Ελλάδα. Οχτώ χρόνια αργότερα η επιχείρηση επεκτείνεται και στην κατασκευή ξύλινου επίπλου με μεγάλη ανταπόκριση από το αγοραστικό κοινό. Εδραιώνεται ακόμα περισσότερο στο χώρο της το 1998 όπου εντάσσεται στο επιδοτούμενο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Leader II, με σκοπό να αναπτύξει περαιτέρω τις δραστηριότητες της σχετικά κυρίως με την παραγωγή παραδοσιακού επίπλου.

Οι εν λόγω δραστηριότητες πραγματοποιούνται με επιτυχία και έτσι η επιχείρηση “Πάνθηρ” αποτελεί πλέον μια σύγχρονη παραγωγική και εκθεσιακή μονάδα παραδοσιακού, κλασσικού, νεοκλασικού και μοντέρνου επίπλου στην Κρήτη με εξαγωγές σε όλη την Ελλάδα. Τόσο η μονάδα παραγωγής, όσο και η έκθεσή της εδρεύουν στο Αρκαλοχώρι.


Πληροφορίες

Διεύθυνση:
Αρκαλοχώρι
Τηλέφωνο:
28910 225 69
info@panthir.gr
Web:
http://panthir.gr/

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα:
09:00 - 21:00
Τρίτη:
09:00 - 21:00
Τετάρτη:
09:00 - 21:00
Πέμπτη:
09:00 - 21:00
Παρασκευή:
09:00 - 21:00
Σάββατο:
09:00 - 15:00
Κυριακή:
Κλειστά

ΕΠΙΠΛΑ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΣΑΛΟΝΙΑ PANTHIR ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αφήστε κριτική

Άριστα
Πολύ καλά
Καλά
Μέτρια
Όχι καλά